maanantai 11. maaliskuuta 2019

Eduskuntavaalit 2019 tavoitteita yritteliäisyyteen ja pienyritystoimintaa elvyttämään: Alv-vapaus 50 000€, ulosottolain kiristykset pois ja suojaosuus 1500-2000€ kk, pikkavippiyhtiöt rikolllisjärjestöiksi

Eduskuntavaalit 2019 tavoitteita yritteliäisyyteen ja pienyritystoimintaa elvyttämään:  

Alv-vapaus 50 000€, ulosottolain kiristykset pois ja suojaosuus 1500-2000€ kk, pikkavippiyhtiöt rikolllisjärjestöiksi ja maksutavaksi aina heti niin alkaa talous toimimaan oikein. 


Luotolla maksamisesta rikos, kuten islamista ja matuinvaasioiden edistämisestä eläteiksi keskuuteemme, siinä tavoitteita uuteen eduskuntaan, europarlamenttiin 2019: 


https://eduskuntavaalit-Tampere-Pirkanmaa.blogspot.com 

Seppo Lehto kansakunnallinen historioitsija ja opastajanne terveempään itsetietoisempaan yhteiskuntaan ilman erilaisia moskovan, brysselin tai islamin desantteja keskuudessamme.


Suosituksiani eli Seppo Lehdon valinta Pirkanmaalta eduskuntaan:

Heikki Luoto PS

Uudeltamaalta eduskuntaan suositukseni: Arto Luukkanen

Muistakaa erilaiset vihreät eivät eroa kokoomuksesta, kepuleista, demareista kuin kusetuksensa syvyydestä ja siitä kuinka nopsaan katumme pitäisi täyttyä vuohentaluttajista meidän siivellämme.



------------------
Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa 2023
https://eduskuntavaaliehdokas-seppo-lehto.blogspot.com/
------------
Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto todellista muutosta matuinvaasion ja  islamin vältettävän toiseuden vastustamista

Tämä maa on suomalaisten ja niin pitää olla jatkossakin
Белый кандидат = Valkoinen ehdokas = White candidate

Haittamaahanmuuton ja islamin sallimisella annamme maamme muuttua elintasoparatiisiin pesiytyvien lisääntymisalustaksi, missä elintasonsa ja elämisensä maksavat alkuperäkansan jäsenet. Lopulta meidät syrjäytetään kuin käenpesän alkuperäiset poikaset.


Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Tampere Lehto Seppo eduskuntaan. Haittamaahanmuutto, kehitysapu, ns "pakolaisten" = elintasopakolaisten vastaanotto estettävä ehdottoman tehokkaasti lopullisesti, sekä kielteinen suhtautumisemme on kirjattava hallitusohjelman lisäksi rajakäytänteisiin kuten USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa Seelanninssa jne: Ei maahantulo-oikeutta kuin passilla, työluvalla ja viisumilla. Asyl-vaatimuksen esittäjät laitettava autiosaarimajoitukseen enintään sissitelttamajoitukseen, ei mihinkään hotelleihin saati SPR:n kusetuskeskuksiin, joista kupataan vain isot tuet eri puolueiden matuinvaasion suosijoille.
---------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti