perjantai 25. marraskuuta 2022

#Eduskuntavaaliehdokas #Pirkanmaa #SeppoLehto kokonaisvaltaisen #toimeentulon edistäjä Suomen suurin ideologinen #vaikuttaja, #yritysvastuuverkosto ja johtava kestävän #liiketoiminnan edistäjä. #vastuullisuus #yritysvastuu #aluepalautukset #Ryssältä #HerranSiunausta #SlavaUkraini

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto historioitsija kansankiihotuskuulustelun jälkeen 24.11.2022 Ei kannibaalikunings, vaan aito suomalainen Suomessa suomalaisuuden edunvalvoja erilaisia taikamattokultteja ja ryssäläisyyttä vastaanTyöyhteisöihin tiukempi kuri: Ei tupakoitsijoita, narkkareita töihin työyhteisöihin, tehkööt y-tunnuksella hommansa tai persettä myyden

#Eduskuntavaaliehdokas #Pirkanmaa #SeppoLehto kokonaisvaltaisen #toimeentulon edistäjä Suomen suurin ideologinen #vaikuttaja, #yritysvastuuverkosto ja johtava kestävän #liiketoiminnan edistäjä #vastuullisuus #yritysvastuu #aluepalautukset #Ryssältä #HerranSiunausta #SlavaUkraini https://eduskuntavaaliehdokas-pirkanmaa.blogspot.com

Vaalikuva Tamyn edustajistovaaleista 2017 Tampereen teknilliseltä yliopistolta ;) Vaalirauhaa kommarisaastaa vastaan Herran siunauksella aina ;)

Yrittäjyydestä versus palkkasuhteista, sekä vakuuttamisista:

Ei ole pakko ottaa mitään yel-maksuja. Jokainen saa paremman turvan sijoittamalla itseensä kalustoonsa perhesuhteisiinsa kuin pohjattomaan varojen futuureissa ymv ulkomaan sijoituksissa hukkaamisissa. 

Jouko Brade (ex-viipurilainen) tämän tapaisia kertoi sijoittajamessuilla Rosendahlissa 1987. Oli siinä sen jälkeen vakuutusyhtiöiden edustajilla änkyttämistä.


Yrittäjyydessä vs palkkatyössä on syytä muistaa että jos kasvu tarkoittaa vain kovenevaa verotusta ja oman levon ymv määrän vähenemistä, on syytä toimia kuin luonto itsensä porrastaa vuodenaikojen mukaan hommia tehden, virkistys ja lepo muistaen. 

Itse olen siirtynyt vuoden pimeimpään aikaan minimitoimintaan. Hommia tehdään kun valon määrä kasvaa. Monilla lääkäreilläkin veroprosentti yli 52%, ei taida kovin kannustaa lisähommiin Suomessa, vaan ulkomaille?

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa

-------------------
------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti