perjantai 12. lokakuuta 2018

Suomen ei pidä suosia eikä sallia putinisteja, eikä ex-sovjetin desantteja keskuudessamme, kuten ei matuinvaasion sotarikollisia rasisteja ymv, jotka pyrkivät vain kusettamaan

Suomen ei pidä suosia eikä sallia putinisteja, eikä ex-sovjetin desantteja keskuudessamme, kuten ei matuinvaasion ka islamin sotarikollisia rasisteja ymv, jotka pyrkivät vain kusettamaan lievimmillään


Ulkomailla näemme surullisia esimerkkejä siitä mihin toiseuden kumartaminen on johtanut ja johtaa mm väestövaihto, kulttuurinrappio, lisääntynyt väkivalta raiskauksina, pahoinpitelyinä, katujengien lisääntyminen etc.


Eta pravda:

Pysytään totuudessa: Kirjassa Sokea peili oli haastateltu maanpakoon joutuneita KGB-upseereita. Eräs heista Oleg Gordievski nimeltään totesi Väyrysen Paavosta: "Väyrynen ei voinut olla olematta KGB-agentti ja myyrä.". Joten kgb-valheille loppu ja totuus esiin kommunistinpoika väyrysen paavosta. Lapin tunnetuin tulipunakommari oli paavo väyrysen isäkin. 

Olemme ennenkin osanneet toimia oikein erilaisten maanpettureiden ja kansakuntamme kusettajien suhteen:
Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa

---------------------------------------------------------------------------
Tampereen yliopistotervehdys on nykyään 45 asteen kulmassa käsi vaakasuorassa Hämeen hallinto-oikeuden ja Tamyn vaatimuksesta:




Ohessa Seppo Lehdon eduskuntavaalivideo kesältä 2018:

https://eduskuntavaaliehdokas-seppo-lehto.blogspot.com/


--------------------------------
Eduskuntavaalivideo vuoden 2016 kuvia hyödyntäen:

-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti